Galéria

Gyerekkorom óta rajzolok, kezdetben ceruzával alkottam majd a technológia fejlődését követve áttértem a digitális alkotásra: digitális festmények és illusztrációk készítésére. A digitális alkotás annyiban más a hagyományostól, hogy itt a számítógép, a digitalizáló tábla és a rajzprogramok az eszközök, amivel létre hozom a képeimet. Kicsit hiányzik a valódi papír és a festék tapintása, viszont gyorsabban tudok több féle színt elővarázsolni és használni. Könnyebb javítani a hibákat, valamint egyszerűen fel tudom venni a festés folyamatát, amit egy videóban utána meg tudok mutatni. Mindennek meg van az előnye hátránya. :)

Erdei Patak - Ecsedi Adrienn festménye

 

Alkotásaim

Digitális festményeimen többnyire női karakterek és a természet jelenik meg. Közel áll hozzám a növény és állatvilág, valamint a futurisztikus dolgok, így ezek visszatérő elemek az alkotásaimban.

Régebbi alkotásaimat – állatos rajzok, tájképek, könyvillusztrációk – szintén megtekintheted az oldalon. Ezek között vannak ceruzarajzok és digitális alkotások is.

Vásárlás

Digitális festményeim és az állatos illusztrációk mind megvehetőek. A külföldi Zazzle és Redbubble boltokban elérhetők termékeim a nyomatoktól kezdve a pólókon át a matricáig, van minden.