Galéria

Portré rajzok

Hógolyó

Ceruzával készült állat portré és ember portré rajzok.


Színes digitális festmények

Maki barátaim
Maki barátaim
Hóvirág
Hóvirág
Aqua
Lillfrid portréja
Fiatal lány egy kis panda kölyköt tart a karjában

Gyerekkorom óta rajzolok, kezdetben ceruzával alkottam majd a technológia fejlődését követve áttértem a digitális alkotásra: digitális festmények és illusztrációk készítésére. A digitális alkotás annyiban más a hagyományostól, hogy itt a számítógép, a digitalizáló tábla és a rajzprogramok az eszközök, amivel létre hozom a képeimet. Kicsit hiányzik a valódi papír és a festék tapintása, viszont gyorsabban tudok több féle színt elővarázsolni és használni. Könnyebb javítani a hibákat, valamint egyszerűen fel tudom venni a festés folyamatát, amit egy videóban utána meg tudok mutatni. Mindennek meg van az előnye hátránya. :)

Erdei Patak - Ecsedi Adrienn festménye

 

Alkotásaim

Digitális festményeimen többnyire női karakterek és a természet jelenik meg. Közel áll hozzám a növény és állatvilág, valamint a futurisztikus dolgok, így ezek visszatérő elemek az alkotásaimban.

Régebbi alkotásaimat – állatos rajzok, tájképek, könyvillusztrációk – szintén megtekintheted az oldalon. Ezek között vannak ceruzarajzok és digitális alkotások is.

Vásárlás

Digitális festményeim és az állatos illusztrációk mind megvehetőek. A külföldi Zazzle és Redbubble boltokban elérhetők termékeim a nyomatoktól kezdve a pólókon át a matricáig, van minden.