Rólam

Alkotni, tanulni és fejlődni – ezekkel a szavakkal tudnám most leginkább jellemezni magam és az életem. Itt a weboldalon is ezekkel a témákkal fogsz leginkább találkozni.

Ecsedi Adrienn a nevem, egy kis panel lakásban lakok a hatodik emeleten két nyuszival, a férjemmel meg több száz növénnyel.
Az életben nagyon fontos nekem, hogy azzal foglalkozzak, amiről úgy érzem hasznos és értéket ad a számomra, a világunk számára.

Diákkorom óta sok munkát kipróbáltam az Auchan árufeltöltőtől kezdve a vidámparki jegyszedőig. Mivel az informatika és a számítógépek már kiskorom óta részei az életemnek, így sokáig ilyen irányba terveztem tovább haladni. Gazdasági informatikusként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen és weblap fejlesztőként dolgoztam több évig, mire rájöttem, hogy az én életcélom másban rejlik, így felmondtam. Menet közben indítottam egy kitűzős vállalkozást, majd kreatívabb vizekre eveztem. Digitális festőként képzeltem el az életem és gondoltam majd ebből fogok megélni. Az elképzelésem nem teljesen jött össze, mivel a szívem ismét más irányba húzott. A videózás kezdett egyre jobban érdekelni, valamint az önfejlesztés, amire egyébként már a munkahelyem elhagyása óta kiemelt figyelmet fordítok és rendszeresen gyakorolok.

Jelenleg napjaimat az alkotás, a tanulás és a csikung gyakorlás teszi ki. A weboldalon igyekszem megosztani mindazt amit az életben tanultam és ami talán számodra is hasznos lehet.

Saját utad felfedezéséhez sok sikert, a weboldal olvasgatásához pedig jó szórakozást kívánok!

Adrienn
2017.06.02.