Rólam

AdriennAlkotni, tanulni és fejlődni – ezekkel a szavakkal tudnám most leginkább jellemezni magam és az életem. Itt a weboldalon is ezekkel a témákkal fogsz leginkább találkozni.

Ecsedi Adrienn a nevem, egy kis panel lakásban lakok a hatodik emeleten két nyuszival, a férjemmel meg több száz növénnyel.
Az életben nagyon fontos nekem, hogy azzal foglalkozzak, amiről úgy érzem hasznos és értéket ad a számomra, a világunk számára.

Diákkorom óta sok munkát kipróbáltam az Auchan árufeltöltőtől kezdve a vidámparki jegyszedőig. Mivel az informatika és a számítógépek már kiskorom óta részei az életemnek, így sokáig ilyen irányba terveztem tovább haladni. Gazdasági informatikusként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen és weblap fejlesztőként dolgoztam több évig, mire rájöttem, hogy az én életcélom másban rejlik, így felmondtam. Menet közben indítottam egy kitűzős vállalkozást (ami még a mai napig működik), majd kreatívabb vizekre eveztem. Digitális festőként képzeltem el az életem és gondoltam majd ebből fogok megélni. Az elképzelésem nem teljesen jött össze, mivel a szívem ismét más irányba húzott. A videózás kezdett egyre jobban érdekelni, valamint az önfejlesztés, amire egyébként már a munkahelyem elhagyása óta kiemelt figyelmet fordítok és rendszeresen gyakorolok.

Jelenleg napjaimat az alkotás, a tanulás és a csikung gyakorlás teszi ki. A weboldalon igyekszem megosztani mindazt amit az életben tanultam és ami talán számodra is hasznos lehet.

Saját utad felfedezéséhez sok sikert, a weboldal olvasgatásához pedig jó szórakozást kívánok!

Adrienn
2017.06.02.